Uudisrakentamisen ja huoneistoremontoinnin ohella voit aina kääntyä Kuivauspalvelu KSK:n puoleen kiinteistöjen ikävissä poikkeus- ja vahinkotapauksissa. Ennen kaikkea pyrimme auttamaan vesi- ja kosteusongelmien ennalta ehkäisemisessä esimerkiksi kosteusmittauksien avulla. Kotien talousvedenkäyttö keittiössä ja kylpyhuoneessa sekä ulko- ja sisätilojen eristykset voivat toisinaan olla herkkiä vuodoille, jotka aiheuttavat hometta, lahoutumista ja muita pitkäkestoisia vikoja rakenteissa. 


Luotettavat kosteuskartoitukset


Käytössämme ovat nykyaikaiset ja asianmukaiset kosteuden mittauslaitteet ja lämpökamerat, joiden avulla voimme tehokkaasti kartoittaa rakenteissa mahdollisesti piilevät vuodot, poikkeukselliset kosteuskertymät sekä homevauriot. Toiminta-alueeseemme kuuluu paitsi Kokkola myös koko länsirannikko – tarvittaessa Vaasasta Ouluun saakka.

Vesivahinkojen purku-, kuivatus- ja korjaustyöt

Ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä asianmukainen laitteisto ja välineistö takaavat, että voimme tarjota täyden palvelun remontin vesivahingon sattuessa. Olemme erikoistuneet märkätilojen rakentamiseen ja vesieristyksiin, joten palvelemme laadukkaasti ja monipuolisesti myös vesivahinkojen sattuessa. 


Kosteusmittauksien avulla kartoitamme kiinteistösi kosteuskertymät ja mahdolliset homekeskittymät, teemme tilanneanalyysin ja puramme vaurioituneet rakenteet. Kuivatus tapahtuu luonnollisen ilmanvaihdon tehostamisen lisäksi tehokkaasti koneistetun ilmanvaihdon avulla. Kuivatustöiden jälkeen asennamme uudet rakenteet laatoituksia myöten ja huomioimme myös, miten voit välttää ikävät yllätykset jatkossa.

Palovahinkojen jälkiraivaukset ja korjaukset

Vesivahinkojen ohella hallitsemme läpikotaisin tulipaloista aiheutuneiden vahinkojen ja vaurioiden kartoitukset ja jälkikorjaukset. Kun tulipalon jälkeen vaara on ohi, voimme osallistua jälkiraivaustöihin ja huolehtia, että kiinteistö saadaan nopeasti jälleen asuinkuntoon. Puhdistamme savun ja noen aiheuttamat pintavauriot ja korvaamme tarvittaessa vioittuneet rakenteet ja kiintokalusteet uusiin. Toimimme tiiviissä yhteistyössä myös vakuutusyhtiöiden kanssa, joten vesi- ja palovahinkojen sattuessa tarjoamme asiantuntevaa palvelua, joka auttaa huolehtimaan vahinkojen jälkikustannuksista hyvässä ja virallisessa järjestyksessä.

Homekäsittelyt sekä ionisoinnit

Kosteus- ja vesivahinkojen sattuessa suoriudumme vaivatta myös sisätilojen ionisoinnista ja ilmanpuhdistuksesta ja voimme toteuttaa rakenteiden puhdistuksen ja tarkan desinfioinnin, jotta homevauriot eivät leviä uudelleen.

Vesivahinkopäivystys Kokkolan seudulla

Palvelemme ripeästi Kokkolan ja koko Keski-Pohjanmaan alueella, jos kotonasi tai kiinteistössäsi on tapahtunut pieni tai suuri vesivahinko. Voit ottaa meihin yhteyttä mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, varsinkin jos tilanne on akuutti ja vahinkojen ehkäisy vaatii pikaista reagointia. Päivystämme vesivahinkojen varalta 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä.