Kuivauspalvelu KSK tekee kosteusmittaukset ja kuntokartoitukset uusiin ja vanhoihin asuntoihin Kokkolan seudulla ja koko länsirannikolla Vaasasta Raaheen saakka. Palvelemme esimerkiksi asunnonmyyntiä suunnittelevia kotitalouksia, uudisrakentajia sekä vakuutusyhtiöitä nopeasti ja luotettavasti. Saat tulokset jo muutamassa tunnissa.

 

Tarkat mittauslaitteet ja luotettavat tulokset!

 

Teemme kosteusmittaukset nykyaikaisilla ja tarkoilla kosteudenmittauslaitteilla ja lämpökameroilla, joiden avulla pystymme selvittämään piilevät vuodot, poikkeukselliset kosteuskertymät ja homevauriot.

Ammattilainen tuo varmuuden

Kiinteistössä sattunut vesivahinko ja epäily kosteusvauriosta on syytä aina tutkia tarkasti. Näin voidaan minimoida terveydelle ja kiinteistön arvolle aiheutuvat haitat. Samalla saat myös mielenrauhan siitä, missä kunnossa kiinteistö on.

 

Kiinteistön kunto on myös hyvä selvittää esimerkiksi kaupantekoa valmisteltaessa, vaikka mitään ongelmia ei olisi tiedossakaan. Asunnon kaupassa kohteen todellisen kunnon selvittäminen on molempien osapuolten etu.

 

Ammattilaisillamme on kosteusmittauksiin ja kuntokartoituksiin tarvittava koulutus ja pätevyydet sekä runsaasti kokemusta vastaavista tehtävistä. Käytössämme on myös asianmukainen kalusto, jonka avulla saamme tarkat mittaustulokset kohteesta. Annamme sinulle mittauksesta ja tarkastuksesta lausunnon, ja mikäli löydämme ongelmia, saat myös suosituksen tarvittavista toimenpiteistä.

 

Jos tila on kärsinyt kosteusvauriosta, saat meiltä tarvittaessa remontin avaimet käteen -periaatteella. Olemme erikoistuneet vesieristyksiin ja märkätilojen remontointiin.

Erilaisia kosteusmittauksia ja -tutkimuksia

Kosteusmittauksen avulla saamme selville, onko rakenteissa liikaa kosteutta ja mikä on sisäilman kosteuspitoisuus. Rakenteiden ja sisäilman mittaukset tehdään useita eri menetelmiä hyödyntäen. Mittaukset voidaan tehdä rakenteita rikkomatta pintakosteusmittarin avulla. Rakenteiden kosteuden tarkempaa määrittämistä varten voidaan käyttää muita menetelmiä, joihin kuuluvat esimerkiksi porareikämittaus ja näytepalamittaus.

 

Kosteusongelmia voi esiintyä esimerkiksi alapohjissa, yläpohjissa, eristetiloissa, runkorakenteissa ja tiloissa, joissa käsitellään vettä. Tällaisiin tiloihin kuuluvat muun muassa pesuhuoneet, WC-tilat, saunatatilat ja kodinhoitohuoneet. Tilojen todellinen kunto selviää vain kosteuskartoituksella.

 

Myyntikartoituksissa tarvittavat kosteusmittaukset suoritamme aistihavainnoin ja pintakosteusmittauksina. Teemme mittauksen märkätiloissa, keittiössä sekä vesikalusteiden ja -laitteiden läheisyydessä. Hankimme lämpökamerakuvauksella tietoa esimerkiksi kiinteistön ilma- tai lämpövuodoista. Löydämme kuvauksen avulla myös rakenteiden sisällä olevien putkien vuotokohdat.

Autamme myös kiiretilanteissa

Kuivauspalvelu KSK:n vesivahinkopäivystys palvelee sinua Kokkolan seudulla ja koko Keski-Pohjanmaan alueella tarvittaessa nopeallakin aikataululle. Tulemme avuksesi, kun kotonasi tai kiinteistössäsi on tapahtunut vesivahinko. Ota yhteyttä kellonaikaan katsomatta – päivystämme 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.